TISZTA KONYHA, RENDES HÁZ

Interjú a Piqniq Budapest jóvoltából Soós Zsuzsanna okl. élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnökkel:

A higiénia egy összetett rendszer, fenntartása csapatmunka. A mostani járványhelyzetben kiemelten fontos áttekinteni azokat a higiéniai gyakorlatokat, amiknek általánosnak kell lenniük a gasztro vállalkozásokban, de békeidőben, a nagy hajtásban sok helyen kevesebb figyelem irányult rá. Riportunkban különböző területeket érintő higiéniai szempontokat mutatunk be Soós Zsuzsanna, okl. élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök segítségével.

Miről szól?

10 fontos higiéniai szempont a gasztronómiában

A futár az új pincér, A házhoz szállítás higiéniája , Fő az egészség – a dolgozók személyi higiéniája , Kéz kezet mos – a kézhigiénia, Pincér álarcban – a maszk, mint új munkaruha, A helyes mosogatás titka, Mi lesz veled készpénz? ­– A fizetés higiéniája, Konyhai logisztika – a tálalás és tárolás higiéniája, Konyhai logisztika – a tálalás és tárolás higiéniája, Vendégtér másképp – a kiszolgálás higiéniája, Indítsunk tiszta lappal! – előtérben a takarítás, Készüljünk fel a váratlanra! – Pandémiás terv kialakítása

A teljes cikk az alábbi linken elérhető:

https://piqniq.hu/…/13-tema-tiszta-konyha-rendes-haz/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük