Beszélgetés a HACCP-ről, cukrászműhelyeknek

Miről szól a felvétel? Mik a témák?

Beszélgettünk a Sütibiznisz tulajdonosával, Touron Georginával a napokban arról, hogy Mi is az a HACCP? Mi a legnagyobb tévhit a HACCP rendszerrel kapcsolatban? Kötelező, ha igen mikor és kinek? Mi az a legminimálisabb kritérium, amivel egy torta műhelynek rendelkeznie kell? Mikor szükséges vendég WC-t kialakítani? Miért nem érdemes letölteni az internetről egy HACCP-t? Mik a buktatók? Miért érdemes szakemberhez fordulni a HACCP-vel kapcsolatban?

A felvételt itt lehet meghallgatni.

Ha szeretnéd egy összefoglaló táblázatban látni a rád váró feladatokat kérd e-mailben: soosconsulting@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük