Az élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök segítséget nyújt vendéglátóhely helyes működéshez szükséges jogi megfelelőségek tekintetében

Ha szeretnél éttermet, cukrászdát, kávézót üzemeltetni, és az ehhez szükséges feltételeknek megfelelni, akkor szükséged lesz egy HACCP szakemberre , aki segítséget nyújt a helyes működéshez szükséges összes jogi megfelelőségek rengetegében. A fizikai megvalósításon túl, a rendszer felállítása mellett rendben kell lenni a dokumentációnak is. Ahhoz, hogy a HACCP elvárásai szerint tudjon működni a vállalkozásod, a feltételrendszerek széles skáláját kell teljesíteni. 

Pontosan mihez ért az HACCP szakértő?

A tudásának egy szelete a részletes mikrobiológiai, toxikológia, környezet­egészségtan, élelmezés higiéne–élelmiszerbiztonság, amellyel képes meghatározni, hogy egy vendéglátóipari egységben milyen veszélyek fordulhatnak elő, és ezeket a veszélyeket hogyan lehet a legbiztonságosabban megelőzni, elkerülni, kiiktatni, azért, hogy mind az ott dolgozó emberek, mind pedig a vendégkör részére biztonságos hely legyen. 

Mi alapján végzi a munkáját a HACCP szakértő?

A hatósági ellenőrnek  ismernie kell a jelenleg hatályos jogszabályokat, a kötelező érvényű elvárásokat, amelyek helyspecifikusan kötelezőek. Az ellenőr sosem önkényes szabályok alapján jár el, minden esetben az erre vonatkozó jogszabályt kéri a vállalkozótól. A vállalkozónak és a munkavállalóknak megfelelő tudással kell rendelkeznie élelmiszer higiénia, munkavédelem és tűzvédelem területén.

Miért válassz engem az élelmiszeripari vállalkozásod elindításához?

Soós Zsuzsanna vagyok, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök, munkavédelmi szakmérnök, népegészségügyi ellenőr és tűzvédelmi előadó. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem az élelmiszeripar különböző területein, és most arra specializálódtam, hogy segítsek az olyan vállalkozóknak, mint te, sikeresen elindítani és működtetni az élelmiszeripari vállalkozásukat.

Miért érdemes velem dolgoznod?

Széleskörű tapasztalat: A nagyvállalati üzem minőségbiztosítási vezetőjeként eltöltött évek során rengeteg ismeretet gyűjtöttem össze a jogszabályok és előírások világáról. Jól ismerem a hatóságok működését és elvárásait.

Hatósági követelmények és ügyfélérdekek összehangolása: Az élelmiszeriparban gyakran ütköznek a hatósági elvárások és az ügyféligények. Az én célom, hogy megtaláljam az egyensúlyt, és mindkét fél elégedett legyen. Segítek neked, hogy az előírások betartása ne csak kötelezettség, hanem sikerélmény is legyen számodra.

Személyre szabott támogatás: Ha élelmiszeripari vállalkozást szeretnél nyitni, és szeretnéd elkerülni a felesleges köröket, akkor a legjobb helyen jársz. Velem együttműködve elkerülheted a laikus tanácsok és az időigényes folyamatok okozta buktatókat.

Bizonytalanságok eloszlatása: Tudom, hogy a jogszabályok és előírások útvesztője könnyen elbizonytalaníthat. Megértem, hogy nehéz eligazodni ezen a területen, különösen, ha nincs tapasztalatod. Éppen ezért nyújtok támogatást, hogy magabiztosan és gördülékenyen vágj bele a vállalkozásodba.

Miért bízhatsz meg bennem?

Széleskörű tapasztalat: Az élelmiszeripar különböző területein szerzett tapasztalataim révén tudom, hogyan lehet rendszert vinni a káoszba.

Szakértelem és elhivatottság: A hozzád hasonló vállalkozók legnagyobb rajongójaként célom, hogy segítsek neked megvalósítani álmaidat és megszerezni a szükséges engedélyeket.

Elismertség a szakmában: Olvasd el velem készült interjúkat a Süti Biznisz és a Piqniq Mastercard oldalán, hogy meggyőződhess szakmai elismertségemről.

Ne hagyd, hogy a jogszabályok és a hatósági elvárások visszatartsanak a céljaid megvalósításától. Velem könnyedén és sikeresen vághatsz bele élelmiszeripari vállalkozásodba. Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot, és kezdjük el közösen a munkát!

Szolgáltatás igénybevételéhez vedd fel velem a kapcsolatot!