Komplex vendéglátóhely nyitási csomag

vendeglatoegysegnyitasa

Egyszer nyitsz vendéglátóhelyet – csináld jól!

Mikro- és kisvállalkozóknak segítek valóra váltani a terveiket.
Bármilyen vendéglátóegység nyitásához szükséges hatósági ügyintézést érthető, lépésről lépésre követhető to-do listává alakítom.

Ha az engedélyezés rendben van, akkor nemcsak megnyithatod a helyedet, hanem már az első vendégeidet is biztonságos, jogszabályoknak megfelelő környezetben fogadhatod.

A csomag tartalmazza:

$

Vendéglátóhely tervezés és tanácsadás

2 órás online Zoom konzultáció (1 alkalom, 1 fő) – 59.000 Ft

Segítek a konyha, pult és kiszolgálóterek higiéniai és munkavédelmi szempontból megfelelő kialakításában, figyelembe véve a hatósági elvárásokat. Személyes találkozásra is van lehetőség ebben az esetben a kiszállási díj pluszban fizetendő. (Budapest és Pest megye: 20.000 Ft, Vidék: 25.000 Ft-tól)

$

HACCP kézikönyv vendéglátóhelyre szabva

99.000 Ft

Tartalmazza: önellenőrzési terv, oktatási napló, allergén mátrix, HACCP és allergén igazolás (max. 4 folyamatábra veszélyelemzéssel, kiszállítás nélküli tevékenység esetén a kézikönyv 2 évig érvényes).

$

Hatósági ügyintézéshez szükséges dokumentáció elkészítése

40.000 Ft

Közműnyilatkozat, konyhatechnológiai leírás, anyagmozgatás és személyforgalom, göngyölegtárolási terv, áruszállítás módja, alkalmazotti létszám, tisztítási és takarítási utasítás, hulladékkezelési terv.

$

Vízmintavétel és laborvizsgálat

45.000 Ft

Steril edény biztosítása, vízminta levétele, szállítása, adminisztráció, akkreditált laborvizsgálat, eredményküldés e-mailben. Nem megfelelő eredmény esetén tanácsadás a teendőkről.

$

Kártevőirtás

35.000 Ft

Rovar- és rágcsálóirtás személyes kiszállással, irtószerekkel és teljes hatósági dokumentációval (max. 50 m²-es konyha/pult méretig).

$

FELIR azonosító igénylése

23.000 Ft

Ügyfélkapus ügyintézéssel, teljes körű támogatással.

$

Gyártmánylap / anyaghányad-nyilvántartás

13.000 Ft

2 db nyitáshoz, tápérték számítás nélkül. Javasolt egy Magyar Élelmiszerkönyvi és egy nem Élelmiszerkönyvi termékről (pl. menüétel, ital, desszert).

$

Hatósági ellenőrzés előtti utolsó szemle

30.000 Ft

Online vagy személyes szemle, intézkedési tervvel, amelyet 2 napon belül e-mailben megkapsz.

Mindösszesen: 344.000 Ft + kiszállási díj

cukrászműhely

Ajándékok komplex csomag esetén

  • Rendelkezésre állás a kivitelezés alatt (max. 3×20 perces gyors tanácsadás) – értéke: 35.000 Ft
  • Allergén lista magyar–angol nyelven – értéke: 5.000 Ft
  • HACCP ellenőrzési lapok elektronikusan – értéke: 20.000 Ft
  • Felkészítés hatósági ellenőrzésre – értéke: 25.000 Ft
  • Kereskedelmi tevékenység bejelentése online (ha elérhető) – értéke: 25.000 Ft
  • 3 nap szakmai support a nyitás után – értéke: 150.000 Ft

Kivitelezés ideje

8–13 nap

Fontos! Az ár nem tartalmazza:

  • Kiszállási díj:
    • Budapest és Pest megye: 20.000 Ft
    • Vidék: 25.000 Ft-tól
  • HACCP kiszállításának és nyomonkövetésének szabályozását (25.000 Ft-tól)
  • Plusz folyamatábrák és veszélyelemzések (30.000 Ft/db)
  • Bérlemény felkutatását, logó- és névadást, marketinget
  • Beszállítói lista összeállítását
  • Könyvelési, tűzvédelmi, érintésvédelmi feladatokat
  • Napi ellenőrzési lapok kitöltését, recept-rendszerezést

Hogyan jutunk el az engedélyig?

$

1. Kérdőív – előzetes információgyűjtés a konzultáció előtt

$

2. Konzultáció – 2 órás online megbeszélés a konyha/pult kialakításának minimum feltételeiről

$

3. Szerződéskötés – 50% előleg, dokumentumok előkészítése

$

4. Technológiai leírás elkészítése – hatósági dokumentáció kidolgozása

$

5. HACCP dokumentáció – folyamatábra egyeztetés, veszélyelemzés

$

6. Vízmintavétel, kártevőirtás – jogszabály szerinti előírások teljesítése

$

7. FELIR és gyártmánylapok – adminisztráció és receptdokumentáció elkészítése

$

8. Végső ellenőrzés – utolsó simítások, majd engedélykérelem

haccp kezikonyv

Következő lépés:

Ne halogasd tovább, induljunk el együtt a nyitás felé vezető úton!

📞 Vedd fel velem a kapcsolatot, vagy foglalj konzultációt online!