HACCP rendszer kiépítés profiktól profiknak

Ellenőrbiztos HACCP. Vendéglátó létesítményt szeretne nyitni? Élelmiszer feldolgozót vagy más élelmiszeripari létesítményt vezet? Minden étellel kapcsolatos létesítménynek komoly szabályozásokkal kell szembenéznie, hogy problémamentesen működhessen. Ételei minősége, tartóssága folyamatos ellenőrzés alatt van, hiszen Ön által más emberek elé kerülnek az ételek.

A törvények szerint megszabott egyik ilyen feltétel a HACCP rendszer kiépítése. A HACCP rendszer felel azért, hogy az élelmiszeripari létesítmények által a fogyasztásba jutott ételek megfelelő állapotúak legyenek.

A megfelelő HACCP rendszer kiépítése kötelező! A kiépítés a következő pontok alapján történik. Elsőként felmérjük az élelmiszeripari vagy vendéglátó egység jelenlegi állapotát, majd meghatározzuk azok a területeket ahol fennállnak problémák. Ezek után közösen kidolgozzuk a megfelelő lépéseket és létrehozzuk a megfelelő dokumentumokat, amik lehetővé teszik a működést. Egy jól működő vendéglátói vagy élelmiszeripari létesítménynél ez a rendszer alapvető! A kiépítéssel kapcsolatban mindig forduljon hozzáértő céghez!

Dolgozzon velünk és garantáljuk a problémamentes működést!